Система Пейтриът унищожена? Русия нанася въздушни атаки срещу Украйна, за

...
 Система Пейтриът унищожена? Русия нанася въздушни атаки срещу Украйна, за
Коментари Харесай

Мощни въздушни удари по Украйна, Русия принуждава Киев да отложи контранастъплението

 Система " Пейтриът " унищожена?

Русия нанася въздушни офанзиви против Украйна, с цел да принуди Киев да отсрочи дълго чаканото контранастъпление, оповестява украинската осведомителна организация УНiАН, базирайки се на информация от CNN.

Американски боен анализатор твърди, че съветската войска е почнала да нанася повече въздушни удари. Така се пробва да обърка украинската противовъздушна защита. 

Източникът на изданието означи, че Русия е направила повече огромни въздушни офанзиви против Украйна по едно и също време от няколко направления. Нашествениците поразяват контролни центрове в Киев и други градове.

 

В същото време стана известно, че създадена в Съединени американски щати система за противопоставяне на ракетни офанзиви " Пейтриът ”, която се употребява от Украйна, евентуално е потърпевша от съветски удар. Това обявиха двама  представители на Съединени американски щати, допълвайки, че не наподобява да е била унищожена, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Системата " Пейтриът " е една от комплицираните системи за противовъздушна защита, доставена от Запада, с цел да помогне на Украйна да отблъсне съветските  въздушни удари, ориентирана против обекти от сериозната инфраструктура на Украйна,  енергийни уреди и други.

 

Руското министерство на защитата съобщи вчела,  че е унищожило издигната от Съединени американски щати система за противоракетна защита “Пейтриът ” с " хиперзвукова " ракета " Кинжал " при нанесен през нощта удар в Украйна.

Пентагонът към този момент не дава мнения, отбелязва Ройтерс.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР